studio vérus

Need a new headshot?

Headshot wednesday

Zoek jij ook nog een headshot van jezelf die in een keer laat zien wie jij echt bent? Dan ben je bij Headshot Wednesday helemaal op je plek. Wat houdt dit nu in? Nou op deze dag kan je bij mij een tijdsslot boeken waarin ik binnen een half uur jou zoals jij bent op de foto zet. Deze kan je inzetten op LinkedIn, Instagram of op het boek dat je misschien wel gaat schrijven. Gewoon lekker op ons gemakt zonder alle poespas. 

Wat zo extra fijn is aan deze headshot wednesday? Je krijgt het voor een prijs waar je geen nee tegen kunt zeggen en je hebt een foto waar je ‘Hell yeah’ tegen zegt.

Wanneer? Er wordt een nieuwe datum gepland! 

Say whaat, dit zit er allemaal bij?

Een half uur shooten in de studio

Je kan een achtergrond kleur uitkiezen

Je mag een eigen prop meenemen of iets uit mijn kast gebruiken

Licentie zakelijk gebruik*

Hoogwaardige retouching en editing

1 hoge resolutie beeld (bij bestellen is mogelijk)

"Vera is super goed in een omgeving met je bouwen waar niks te gek of raar is."

“Een shoot met Vera is ontzettend speciaal en bijzonder. Niet alleen omdat ze je volledig jezelf kan laten voelen in een hele korte tijd (wow), maar ook omdat je samen op een creatieve reis gaat.
En een leuke achtbaan is het zeker! Vera is super goed in een omgeving met je bouwen waar niks te gek of raar is. Waar elke emotie de ruimte heeft en je heerlijk mee kan varen op het creatieve proces van een getalenteerde fotografe met een goeie playlist.

Als je op zoek bent naar een set portretten waar iemand echt oog voor je heeft, en jou vastlegt op een manier die je écht zelden ziet op foto’s dan moet je zeker een afspraak bij Studio Vérus maken.” 

- Nadiye

Waar gebruik je
headshots voor?

Waar gebruik je ze niet? Als ondernemer laat jij jezelf online zien en hier heb je natuurlijk super tof beeld voor nodig. Zo ook een headshot die in een oogopslag vertelt wie jij bent! 

Het fijne aan het werken in een studio is dat je een achtergrond kan kiezen en je eventueel een prop mee kan nemen. Werk je met bloemen, neem vooral bloemen mee die we dan in je shot kunnen gebruiken. Zo kan iedereen op LinkedIn, Instagram of andere media zien wie jij bent en wat je doet.

Headshot wednesday

30 minuten fotografie

Licentie zakelijk gebruik

Hoogwaardige retouching en editing

1 hoge resolutie beeld (extra beelden bestellen is mogelijk)

Zelf je beste beeld uitzoeken

147.-

Prijs exclusief btw.

Reviews, Baby